Нумо, з нами поетично кроїти Всесвіт!
«ХІІІ Зимова Студреспубліка» на тему «(Р)еволюційний план для прогресу України та людства» завершилася у Карпатах. Які основні висновки? Революційні події і в Україні, і в усьому світі — близькі та невідворотні. Поки що ми спільно можемо вплинути: чи це буде прогресистська революція, або, зважаючи на ступінь цинізму правлячих груп і зомбування, декласованості мас — попереду ще більше одичіння, архаїзації, нещастя [+ відео].
Без надзусиль — Україна приречена
22–25 серпня 2020р. на самому березі Чорного моря, у Скадовську, відбувся фінал XXII  Студреспубліки на тему «Надзусилля для прогресу та справедливості». Люди довгої доброї волі з’їхалися з усієї України, щоби в умовах унікального формату квазідержави, своєрідного реактору майбутнього, у надзвичайно насиченому режимі спільно шукати відповіді на найскладніші проблеми [+ відео].
Революція — неминуча?!
У Карпатах завершилася «ХІІ Зимова Студреспубліка» на тему «Прогрес між еволюцією та революцією». Підсумки — надзвичайно відповідальні. Хочеться, аби все було спокійно, але жорстокі виклики, що стоять перед Україною, не залишають часу. Прогрес через широкий, серйозно інституціалізований, суспільний діалог по всій території держави — кращий сценарій, але вибух народного ентузіазму і ситуація інноваційного ривку вірогідніше стануться за умов прогресивної революції. Звісно, бажано «тихої» [+ відео].
"За збереження родини" дає змогу задуматися над сімейним життям
НДЛМ за підтримки Мінмолодьспорту провела проект, спрямований на зміцнення інституту сім'ї. Участь взяли молоді люди з різних регіонів України, а у підсумку була прийнята резолюція.
Цінності в політиці
Цій тему було присвячене стажування переможців Студреспубліки-2012 – депутатів Студентського парламенту та Студентського президента України, яке відбулося в Києві минулого тижня. У доробку – можливість достукатися до влади, новий досвід і проекти, корисні знайомства, приємні враження та заряд енергії на майбутнє.
У Криму знову створюється дивовижна країна!
24-27 серпня 2012р. у розважальному комплексі "Сонечко" (АР Крим, поблизу Євпаторії) Студреспубліка знову збирає учасників і друзів. "Україна моєї мрії" – актуальна тема цьогорічного фіналу, під час якого кожен зможе згадати свої дитячі та розкрити дорослі мрії, відчути себе в майбутньому та зануритися в те, що здається зовсім нереальним.
Стартує проект "За збереження родини" у Чернігові
19 березня 2011 року в м. Чернігові Чернігівський обласний осередок ВМГО "Студентська республіка" за підтримки відділу сім`ї та молоді Чернігівської міської ради, запрошує молоді родини та пари, які зустрічаються тривалий чай, до участі у проекті "За збереження родини".
Свято Валентинове
Цей холодний зимовий тиждень розпочався дуже гаряче, адже на понеділок припало свято оповите романтикою день Св. Валентина. Студентська республіка не змогла оминути цю подію.
За збереження родини!
27-28 листопада 2010 року у Київській області пройшов Конгрес молодих родин. Це був заключний захід програми „За збереження родини”, організованої Народно-демократичною лігою молоді за підтримки Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту.
Виставка у Кабміні
11 листопада 2010 року Міністр Кабінету Міністрів України Анатолій Толстоухов відкрив виставку, присвячену розвитку молодіжного та дитячого громадського руху. Виставка знаходиться у Будинку Уряду та організована з нагоди Всесвітнього дня молоді. На виставці представлений стенд Студреспубліки з матеріалами і про НДЛМ. Також під час виставки поширений спецвипуск "ЗаДіло!".
 
  • Студреспубліка
  • Народно-демократична партія
  • Ініціативи змін
  • Центр політичної освіти
  • Міністерство України у справах сім'ї, молоді та спорту
  •  
  • Молодіжний портал
  • Молодіжна правда
  • РЦ "Гурт"
  • Громадський простір
  • Вільний молодіжний портал
  • Молодіжний портал Волині



  • Останні статті

    Перемога — за Правдою! Слава Українському Народові!
    24.02.2022
    Що ще, опріч захисту, можна зробити, коли держава твоєї країни слабка, а на неї злочинно напав імперіаліст? У тяжкі, доленосні для українців і українок часи НДЛМ, Студреспубліка й інші люди довгої доброї волі не лише кличуть до розумної Солідарності, а й пропонують ефективні рішення, які були б корисні всім. Ви можете чимось допомогти іншим або вам самим потрібна допомога? — просимо користуватися Telegram-ботом Республіканського (Громадянського) штабу солідарності, який довів свою ефективність під час виборів та ковіду.


    Необхідно вийти за рамки
    01.04.2021
    Люди довгої доброї волі зобов’язані повсякчас порушувати найскладніші питання, докладати надзусиль до їх розв’язування, шукати шляхи для спільного позитивного майбутнього, до прогресу. Особлива відповідальність — в часи тяжких випробувань. Як вирватися від «пропащої сили» — розбиралися під час IV Громадянського лекторію на тему «Інноваційний прорив і «нова індустріалізація» як складові модернізації України», організованого у Києві Студреспублікою.


    Вискочити з пастки — і зробити ривок!
    24.12.2020
    Справа не лише в тому, щоб пояснювати причини й закономірності, але й прискіпливо вдивлятися в спільне майбутнє світу й України, конструюючи його. Задля цього у Києві й пройшов II Громадянський лекторій на тему «Прогресивна адженда для людства — й українська суб’єктність», організований Студреспублікою.


    Потрібна зміна курсу — інакше гаплик
    20.08.2020

    Глобальна суперкриза — це шанс для українців. Поки всі «великі» займаються своїми проблемами — ми могли би зробити ривок! Інтелектуальним пошукам альтернативи деградаційному та соціал-дарвіністському курсу був присвячений ІІІ Громадянський лекторій на тему «Інноваційний прорив і «нова індустріалізація» як складові модернізації України», організований у Києві Студреспублікою.


    Людина – передусім
    23.12.2019

    14-15 грудня 2019р. у Києві пройшов Конгрес молодих родин у рамках проєкту «За збереження родини». НДЛМ і Студреспубліка організували діалоговий громадянський майданчик для всіх: і прогресистів/ок, і традиціоналістів/ок. За участі молоді з усієї України та провідних експертів/ок обговорювали, якою повинна бути родина в сучасному і майбутньому, аби люди в ній (або свідомо без неї) були щасливими і здоровими.


    Конгрес молодих родин – для діалогу про теперішнє і майбутнє родини!
    03.12.2019
    14-15 грудня 2019р. у Києві відбудеться Конгрес молодих родин. Сім’я – це важливий спосіб бути щасливими. У сучасному світі, який дуже динамічно змінюється, ми маємо чесно, з довірою до майбутнього і повагою до свободи інших людей підходити до розуміння родини. Вдруге в історії України НДЛМ і Студреспубліка організовують майданчик для всіх, і прогресистів/ок, і традиціоналістів/ок, аби обговорити без будь-яких актів агресії, якою зараз і у майбутньому має бути родина, щоби людина в ній була щасливою і здоровою. Реєструйтеся для участі!


    Щастя у родині та суспільстві — це коли діалог і поважають гідність
    26.12.2018
    22-23 грудня 2018р. у Києві пройшов Конгрес молодих родин у рамках проекту «За збереження родини». НДЛМ і Студреспубліка вперше в історії України організували громадянський майданчик для всіх: і прогресистів, і традиціоналістів, де обговорювали, якою повинна бути родина в сучасності та майбутньому, аби люди в ній були щасливими. Без агресії, знецінення один одного – насправді лише так і треба говорити про родину й обмінюватися кращими практиками.


    Визнано найкращих серед студентів України
    22.12.2018
    14-16 грудня Херсон гостинно вітав студентів зі всієї країни. Перемож(ни)ці регіональних етапів, номінант(к)и конкурсу «Кращий студент України» та їхні групи підтримки з’їхалися на фінал події, аби представити себе, свій регіон і вибороти звання «Кращого студента України» в одній із 10 номінацій. Переможницями у комплексній характеристиці стали одночасно дві студентки - Софія Дика й Анастасія Лукомець, які представляють Харківщину та Херсонщину відповідно. 


    Секрети успішної родини
    04.12.2015
    afisha.jpg

    5 грудня о 12.00 в ауд. 417 Полтавської державної аграрної академії перед молодими людьми з дуже корисною та цікавою доповіддю про секрети успішної родини виступить священик, психолог о. Антоній Рудий, відомий на всю Україну своєю роботою з молоддю, студентами, громадськими активістами. Запрошуємо!


    Вірю в краще!
    03.10.2010
    Віра Андріюк: Що ж, Студреспубліка-2010 закінчилася! А з яким результатом? Зараз спробую проаналізувати і дати відповідь на це запитання зі своєї точки зору.


    Що потрібно зробити в цьому житті, щоб одружитись і прожити щасливо все життя?
    24.11.2009
    Таке питання постало переді мною, коли ми з коханою дівчинкою прийшли на семінар організований у рамках проекту НДЛМ "За збереження родини" на тему: "Покликання бути чоловіком і жінкою у родині".


    В переддень Всесвітнього Дня дитини: турбота про "особливих" дітей
    21.11.2009
    Статистика засвідчує, що частота народження дітей з синдромом Дауна - одна на тисячу новонароджених. В Києві щороку народжуються 26-28 "особливих" дітей. Тепер в них буде можливість відвідувати дитсадки та розвиватись. Читайте повний текст статті російською.


    Новому старту - новий старт!
    26.05.2009
    Події, що відбулися в соціально-економічному та студентсько-молодіжному життю нашої країни в період з 14 по 17 травня 2009 року, складно переоцінити.


    В армії неспокійно?...
    28.04.2009
    Член Правління НДЛМ, гвардії солдат Голубович Олексій звернувся з відкритим листом до Голови Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони Анатолія Гриценка з пропозиціями стосовно негайного покращення існуючої системи у Збройних силах України.


    Раз два три, раз два три, раз два три, раз
    17.04.2009
    3 апреля, сегодня Молодежный Венский бал, ощущается сумасшедшее волнение. Попасть на бал необходимо не позже 18.00. Согласно правилам, опаздывать нельзя. Успокаиваешь себя, что все окей, такси уже ждет, сзади тебе затягивают корсет, а ты докрашиваешь второй глаз, в сумочку все необходимое не помещается, поэтому приходится выбирать между фотоаппаратом и кошельком.


    Як зберегти молоду сім’ю?
    14.01.2009
    У Києві відбувся перший в історії України Конгрес молодих родин, що є фінальним заходом великої програми «За збереження родини», проведеної Народно-демократичною лігою молоді (НДЛМ) за підтримки Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту, за співучасті Інституту релігійних наук св. Томи Аквінського. «У нашій країні основою суспільства є родина, тож негативні явища, які присутні в родинних стосунках, великою мірою проявляються в суспільному житті, – сказав на відкритті форуму голова НДЛМ Павло Вікнянський. – Нині такого негативу накопичилося чимало: переривання традицій духовності, насильство, безвідповідальне батьківство, аборти, сексуальна розбещеність, інфантильність тощо. Такі чинники призводять до руйнації самого інституту сім’ї, а отже ставить під загрозу національну безпеку держави».


    Вікнянський: "Хотілось би побачити чіткі пріоритети в роботі Міністра"
    02.04.2008
    Павло Вікнянський - Голова ВМГО "Народно-демократична ліга молоді" висловив незадоволення діяльністю Міністра Павленко.


    Крутько: Павленко несе відповідальність за стан речей, що існують сьогодні
    01.04.2008
    Володимир Крутько - Голова ВМГО „Студентська республіка” піддає критиці діяльність Мінсім`ямолодьспорту, говорячи, що молодіжний рух потребує змін.


    Студентам Області Відверто!!!
    04.03.2008
    Всі, хто хоча б раз брав участь у проекті “Студентська республіка” чи може чув про неї, знають про найблагородніші цілі, що кожного разу ставлять перед собою організатори. Студентська республіка, це не лише студентська країна, в якій є свої правила та закони, а й місце де молодь може втілити свої якнайрізноманітніші таланти, проявити свої лідерські якості й повірити у те, що в світі немає нездійсненних задач та мрій.


    Життя — це гра!?
    02.06.2007
    Майже рік, як словосполучення «політична криза» стало невід’ємним, коли йдеться про Україну. Але що таке криза? Чи варто її боятися?



     

    Студентська республіка

     

     
    Як Ви оцінюєте ступінь вирішення проблем молоді нинішньої українською правлячою верхівкою?

     
     
     
    Код банера для розміщення на веб-сайті (88х31):

       
    Рейтинг@Mail.ru