Нумо, з нами поетично кроїти Всесвіт!
«ХІІІ Зимова Студреспубліка» на тему «(Р)еволюційний план для прогресу України та людства» завершилася у Карпатах. Які основні висновки? Революційні події і в Україні, і в усьому світі — близькі та невідворотні. Поки що ми спільно можемо вплинути: чи це буде прогресистська революція, або, зважаючи на ступінь цинізму правлячих груп і зомбування, декласованості мас — попереду ще більше одичіння, архаїзації, нещастя [+ відео].
Без надзусиль — Україна приречена
22–25 серпня 2020р. на самому березі Чорного моря, у Скадовську, відбувся фінал XXII  Студреспубліки на тему «Надзусилля для прогресу та справедливості». Люди довгої доброї волі з’їхалися з усієї України, щоби в умовах унікального формату квазідержави, своєрідного реактору майбутнього, у надзвичайно насиченому режимі спільно шукати відповіді на найскладніші проблеми [+ відео].
Революція — неминуча?!
У Карпатах завершилася «ХІІ Зимова Студреспубліка» на тему «Прогрес між еволюцією та революцією». Підсумки — надзвичайно відповідальні. Хочеться, аби все було спокійно, але жорстокі виклики, що стоять перед Україною, не залишають часу. Прогрес через широкий, серйозно інституціалізований, суспільний діалог по всій території держави — кращий сценарій, але вибух народного ентузіазму і ситуація інноваційного ривку вірогідніше стануться за умов прогресивної революції. Звісно, бажано «тихої» [+ відео].
"За збереження родини" дає змогу задуматися над сімейним життям
НДЛМ за підтримки Мінмолодьспорту провела проект, спрямований на зміцнення інституту сім'ї. Участь взяли молоді люди з різних регіонів України, а у підсумку була прийнята резолюція.
Цінності в політиці
Цій тему було присвячене стажування переможців Студреспубліки-2012 – депутатів Студентського парламенту та Студентського президента України, яке відбулося в Києві минулого тижня. У доробку – можливість достукатися до влади, новий досвід і проекти, корисні знайомства, приємні враження та заряд енергії на майбутнє.
У Криму знову створюється дивовижна країна!
24-27 серпня 2012р. у розважальному комплексі "Сонечко" (АР Крим, поблизу Євпаторії) Студреспубліка знову збирає учасників і друзів. "Україна моєї мрії" – актуальна тема цьогорічного фіналу, під час якого кожен зможе згадати свої дитячі та розкрити дорослі мрії, відчути себе в майбутньому та зануритися в те, що здається зовсім нереальним.
Стартує проект "За збереження родини" у Чернігові
19 березня 2011 року в м. Чернігові Чернігівський обласний осередок ВМГО "Студентська республіка" за підтримки відділу сім`ї та молоді Чернігівської міської ради, запрошує молоді родини та пари, які зустрічаються тривалий чай, до участі у проекті "За збереження родини".
Свято Валентинове
Цей холодний зимовий тиждень розпочався дуже гаряче, адже на понеділок припало свято оповите романтикою день Св. Валентина. Студентська республіка не змогла оминути цю подію.
За збереження родини!
27-28 листопада 2010 року у Київській області пройшов Конгрес молодих родин. Це був заключний захід програми „За збереження родини”, організованої Народно-демократичною лігою молоді за підтримки Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту.
Виставка у Кабміні
11 листопада 2010 року Міністр Кабінету Міністрів України Анатолій Толстоухов відкрив виставку, присвячену розвитку молодіжного та дитячого громадського руху. Виставка знаходиться у Будинку Уряду та організована з нагоди Всесвітнього дня молоді. На виставці представлений стенд Студреспубліки з матеріалами і про НДЛМ. Також під час виставки поширений спецвипуск "ЗаДіло!".
 
  • Студреспубліка
  • Народно-демократична партія
  • Ініціативи змін
  • Центр політичної освіти
  • Міністерство України у справах сім'ї, молоді та спорту
  •  
  • Молодіжний портал
  • Молодіжна правда
  • РЦ "Гурт"
  • Громадський простір
  • Вільний молодіжний портал
  • Молодіжний портал Волині

  • Фотогалерея
    Початок » Студентська республіка » Студентська республіка 2007
    Назад до списку категорій

    Разом 803 фотографій розміщено.
    Переглянуто всіх фотографій: 1.360.686
      Слайд-шоу: Головна


    studrespublika2007 12


    studrespublika2007 12
    Опис: Студентська республіка 2007
    Дата публікації: 14.05.2008 00:46:12
    Звернень: 2208
    Оцінка: Ні
    Розмір: 211,03 KB (600 x 450 px)

    Оцінка фото
    1 (Погано) 5 (Відмінно)
    Назад до списку категорій
    Початок » Студентська республіка » Студентська республіка 2007

    Разом 803 фотографій розміщено.
    Переглянуто всіх фотографій: 1.360.687
    Version 2.5.1, BUILD 20080226

     
       
    Рейтинг@Mail.ru